Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Kedves Tanárnő, Tanár Úr!

A gyerekek környezet- és energiatudatos nevelése, környezetvédelem iránti elkötelezettségük erősítése rendkívül fontos, hiszen a következő generációk hozzáállása határozza meg Földünk jövőjét.

Új kezdeményezésünk, az Iskolai program keretében környezetbarát gondolkodásra szeretnénk buzdítani a fiatal nemzedéket. A gyerekek tanórákon ismerkednének meg a legfontosabb környezetvédelmi tudnivalókkal, otthon is használható tippekkel – házi feladat gyanánt pedig meggyőződhetnének arról, hogy egy kis odafigyeléssel valóban spórolhatnak az energiával.
Hogy a tanulók jobban lelkesedjenek, összekötnénk a kellemest a hasznossal: a programban részt vevő osztályok kirándulást, a diákok biciklit és dedikált pólót nyerhetnek.

Ez lenne a terv, de az Ön segítsége nélkül nem sikerülhet. A gyerekek ismereteik legjavát tanáraiktól szerzik, így a környezettudatosságra való nevelésükben is elsősorban az Önök áldozatos munkájára számíthatunk.

Amit kérni szeretnénk:

  • regisztrálja felső tagozatos osztályát itt
  • töltse le a következő segédanyagokat: óravázlat, elmélet 1, elmélet 2, feladatlap 1, feladatlap 2
  • tartsa meg a két környezetvédelmi tanórát az óravázlatok szerint
  • töltesse ki a diákokkal, majd gyűjtse össze a feladatlapokat
  • kérje el tőlük felhasználóneveiket, amelyekkel az energia kalkulátor menüpontban regisztráltak, és vezesse fel azokat neveik mellé a regisztráció után e-mailben kapott űrlapra (az osztály csak akkor indulhat a nyereményekért, ha legalább 10 diák részt vesz a programban!)
  • küldje el a kitöltött feladatlapokat és a regisztrált diákok neveit és felhasználóneveit tartalmazó űrlapot aláírva a következő címre november 30-ig: Well Reklámügynökség, 1126 Budapest, Orbánhegyi út 50.
  • a részletes játékszabályzatot itt olvashatja.

Ha segít megvalósítani környezetvédő iskolai programunkat, köszönetképpen egy oklevelet küldünk, amiért hozzájárult Földünk megmentéséhez.

Ha további részletek is érdeklik, tartunk egy tájékoztató előadást 2009. szeptember 8-án 17 órakor a Well Reklámügynökség tárgyalójában (Cím: 1126 Budapest, Orbánhegyi út 50.), ahová szeretettel várjuk!
Részvételi szándékát kérjük, jelezze legkésőbb szeptember 4-ig az iskola@egymozdulat.hu e-mail címen.

Kérdéseivel e-mailben és telefonon is megkereshet minket az iskola@egymozdulat.hu címen és a 06-1-350-7390/101-es számon.


Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon