Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Rendezvénybeszámolók

Kérjük, tekintse meg a rendezvényeinken készült videó-beszámolókat:
 
"Egy mozdulat" roadshow a Gyerekszigeten
 
"Egy mozdulat" roadshow a BalatonSound-on
 
 
 

"Egy mozdulat road" show - Autómentes nap - 2009. szeptember 20.

A zöldtárca szemléletformáló „Egy mozdulat” nevű környezetvédelmi roadshow-ja utolsó állomására érkezett az autómentes hétvégén.

Képek megtekintése >>

"Egy mozdulat road" show - 2009. július 5.

A Környezetvédelmi és Vízügyi minisztérium környezettudatos szemléletformáló road-show-t indít az idei nyári fesztiválokon, melynek célja, hogy az odalátogató fiataloknak energiatakarékossági és egyéb környezetvédelmi tippeket nyújtva segítsen megóvni a bolygót és a pénztárcájukat.

Képek megtekintése >>

"Egy mozdulat road" show - 2009. július 10.

A road show második állomásán, a Zamárdiban rendezett Balaton Sound fesztiválon Szabó Imre Fenyő Iván színész és Lola énekesnő energiatudatosságát tette próbára. A fesztivál, teljesítve a meghatározott környezetvédelmi kritériumokat idén elnyerte a Zöld Fesztivál címet.

Képek megtekintése >>

"Egy mozdulat road" show - 2009. július 17.

Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter a tárca „Egy mozdulat” road-show-ját harmadik állomásán, a Hegyalja Fesztiválon mutatta be a fesztiválozóknak. 71 ezer fesztiválozó találkozhatott a standdal, ahol 15 pazarló pontot kellett megtalálniuk az odalátogatóknak; hol egy bekapcsolva hagyott számítógéppel, hol egy rosszul szigetelt ablakkal folyt el feleslegesen az energia.

Képek megtekintése >>

"Egy mozdulat road" show - 2009. augusztus 14.

A zöldtárca környezettudatos szemléletformáló kezdeményezése a Sziget fesztiválról sem hiányozhat! Az „Egy mozdulat” road show célja, hogy a fiataloknak többek között energiatakarékossági és egyéb környezetvédelmi tippeket nyújtva rávilágítson, miként lehet megóvni a Földet pénztárca-kímélő megoldásokkal. A Szigeten is jelen lévő interaktív zöld stand ugyanakkor játékos módon vonja be a résztvevőket a mindenkit érintő zöld társasjátékba.

Képek megtekintése >>


Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon