Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium
Talán hallottál már róla, hogy némi odafigyeléssel nem csak környezettudatosabb lehetsz, de biciklit, dedikált pólót, vagy a többiekkel közösen egy osztálykirándulást is nyerhetsz!

Ehhez mit kell tennetek? Először is kérjétek meg egy tanárotokat, hogy segítsen: jöjjön fel erre az oldalra, és regisztrálja az osztályt a játékban! Ezután beszél majd nektek kicsit a környezetvédelemről, ad néhány otthon is hasznos környezetbarát tippet, majd kioszt két feladatlapot, amit – miután kitöltöttetek – november 30-ig vissza kell küldenie nekünk. Ne késsétek le a határidőt, mert kimaradtok a játékból! Beszélj a többiekkel is, mert csak akkor indulhattok a nyereményekért, ha legalább tízen részt vesztek benne!
Kapsz egy egyszerű házi feladatot is: regisztrálj az energia kalkulátorban, és írd be az otthoni villany-, víz- és gázóra állását most, és miután kipróbáltad a környezetbarát tippeket – így kiderül, mennyire sikerült spórolnod az energiával.

Mindezt miért? Részben a környezetért, részben a decemberben sorsolt 5 db kerékpárért, 50 db dedikált „Egy mozdulat” pólóért, és az osztálykirándulásért, amely során szétnézhettek hazánk egyik legszebb Nemzeti Parkjában!


Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon